Parlamentul vrea să transforme în lege mai multe bancuri cu Bulă şi Alinuţa

După ce Senatul a votat ca Ziua Mondială a Sănătăţii să devină zi de doliu naţional în România, alte glume au ajuns pe agenda Parlamentului şi urmează să fie adoptate. Astfel, Camera Deputaţilor se pregăteşte să declare lege mai multe bancuri cu Bulă. „Comisia pentru învăţământ discută la ora actuală bancul cu Bulă la şcoală”, spune preşedintele Camerei, Roberta Anastase, „iar cea pentru agricultură, bancul cu Ion şi Maria la câmp. Sperăm ca ele să fie votate cât mai repede, dat fiind că e vorba de lucruri serioase.”.

Roberta Anastase spune însă că şi reprezentantele în Parlament ale sexului frumos au câteva propuneri de acest gen. „Vrem ca oamenii să îşi dea seama că nici noi nu stăm degeaba şi că activitatea noastră e la fel de importantă precum cea a colegilor bărbaţi, de aceea vom supune la vot mai multe glume cu Alinuţa. De asemenea, avem şi câteva bancuri cu francezi şi nemţi pe care Uniunea Europeană ne-a impus să le introducem în legislaţie”.

În plus, Constituţia României ar urma să fie amendată prin includerea a 2-3 bancuri foarte bune. Minorităţile l-au propus deja pe cel cu românul, ţiganul şi evreul iar parlamentarii PC, un banc mai vechi cu securişti. Singurul membru al Parlamentului care nu este de acord cu aceste propuneri e Mircea Geoană, care spune că pur şi simplu nu le înţelege, mai ales ultimul alineat din fiecare lege dată pe baza unui banc.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 noiembrie 2011 11:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult