Partidele vor da prioritate pe liste celor cu dosare penale, că au mai multă nevoie de imunitate

Luptă acerbă pentru un loc eligibil la alegerile parlamentare din decembrie! PSD, PNL, ALDE, PMP și UDMR, practic toate partidele parlamentare, au decis ca membrii cu dosare penale să aibă prioritate pe liste, pe motiv că au nevoie de imunitate parlamentară într-o mai mare măsură decât colegii lor care încă n-au fost prinși.

”Problema este că avem mai mulți colegi cu dosare penale decât locuri eligibile pe liste. Mult mai mulți”, s-a plâns infractorul condamnat defitinitv Liviu Dragnea, liderul hoților din PSD. ”Așa că va conta și numărul de dosare penale, dar și suma furată. Că nu e totuna să furi miliare sau doar câteva milioane amărâte de euro acolo. Pesedist adevărat devi de la zeci de milioane de euro furate în sus.”

Alina Gorghiu se plânge de aceeași problemă, mai ales de când partidul s-a unit cu PDL-ul condus de Vasile Blaga. ”E pe undeva incorect, pentru că cei din PDL au stat mai mult la putere și au furat mai mult decât noi, deci au un mic avantaj la nominalizarea pe liste. Am însă încredere în colegii din PNL, că până la alegeri pot obține noi dosare penale, care să-i salte până pe locurile eligibile”, a spus co-președinta PNL.

Scris de Calin
26 septembrie 2016 12:09
Citește mai mult despre: alegeri Parlament

Alte articole

Vezi mai mult