Partidul lui Dan Diaconescu a câştigat detaşat alegerile în colegiul Zoo Băneasa

Rezultat previzibil în colegiul Zoo Băneasa! PP-DD şi-a umilit adversarii, obţinând peste 98% din voturile animalelor cu domiciliul stabil la zoo. Restul voturilor până la 100% au fost obţinute de Gigi Becali, cu toate că acesta a candidat în alt colegiu.

Dan Diaconescu a fost prezent azi la Băneasa, unde le-a mulţumit personal votanţilor pentru încredere. „E o mare onoare pentru mine să ştiu că partidul meu a fost primul în preferinţele nevertebratelor şi primatelor. Asta îmi dă încredere pentru mai departe, e un semnal clar că partidul meu e pe calea cea bună”, a spus Diaconescu, în timp ce împărţea banane şi purici de baltă votanţilor săi.

Mai mult, el le-a promis mai multor urangutani că la următoarele alegeri se vor regăsi pe listele PP-DD. „Văd aici specii mai inteligente decât oamenii din partidul meu, aşa că vă aştept să veniţi alături de mine. Doar cu ajutorul vostru pot creşte nivelul intelectual al partidului. ”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 decembrie 2012 08:12

Alte articole

Vezi mai mult