Partidul lui Mihail Neamţu a fuzionat cu o asociaţie de proprietari din cartierul Titan

Coagularea forţelor de dreapta continuă. Astfel, pentru a-şi întări baza electorală, Mihai Neamţu, liderul partidului Noua Republică, a semnat ieri actele de fuziune cu una din cele mai importante forţe politice din sectorul 3, Asociaţia de Proprietari “Fruntaş Poenaru Vasile”. Noua formaţiune politică, intitulată Noua Republică Poenaru Vasile, va avea doi co-preşedinţi, 12 vicepreşedinţi, precum şi 20 de şefi de scară.

Mihai Neamţu a primit, cu această ocazie, şi funcţia de şef de scară onorific, fără portofoliu, fiindu-i înmânate cheile de la ghenă, precum şi un tabel cu citirea contoarelor, necompletat. Doctrina noii formaţiuni politice este una de dreapta, care nu exclude şi câteva aspecte sociale, cum ar fi subvenţionarea gigacaloriei şi crearea de noi locuri de parcare pe stradă.

Sigla partidului va fi un copac verde pe care este montat un repartitor, pentru economisirea energiei. Membrii partidului vor candida pe liste comune la alegerile de pe scara B, care vor avea loc, conform procedurilor legale în vigoare, în următoarele două săptămâni, dacă vremea ţine cu noi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 martie 2013 14:03

Alte articole

Vezi mai mult