Pas important făcut de Iohannis! S-a dus la vrăjitoare, ca să-i ghicească numele viitorului premier

S-a consultat săptămâna trecută cu toate partidele și cu 20 de așa-ziși reprezentanți ai societății civile și ai străzii, ba chiar s-a dus și în Piața Universității, dar degeaba: președintele Iohannis n-are nici cea mai vagă idee pe cine să desemneze premier. ”Ori nu-l duce capul, ori pur și simplu a avut ghinion”, a apreciat un reputat analist politic.

Iohannis e decis însă să afle odată numele premierului pe care îl va desemna, ca să scape de o bătaie de cap pe care n-a cerut-o și, după părerea lui, nici n-o merită. Așa că aseară, după vizita de la Universitate, a vizitat-o pe vrăjitoarea Marabella, ca să-i ghicească numele premierului.

”A fost o vizită riguroasă”, a precizat președintele. ”Am verificat numele premierului din două surse, din globul de cristal și din cărțile de tarot, ca să fiu sigur că aleg pe cine trebuie.” Și, dacă tot era acolo, Iohannis s-a interesat la vrăjitoare ce se vinde mai bine în piețele bucureștene, telemeaua de oaie, cașul afumat sau cârnații, ca să știe ce să care spre București data viitoare când mai merge la Sibiu.

Iar acum, că are numele viitorului premier confirmat de vrăjitoare, Klaus Iohannis a convocat azi și mâine partidele din nou la Cotroceni, cel mai probabil ca să se laude că a găsit singur numele premierului, fără nici un ajutor de la partide.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 noiembrie 2015 12:40
Citește mai mult despre: iohannis premier

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult