Patriarhul a bătut palma cu Victor Ponta: în loc de Amin în biserici se va spune „Votați Ponta”

Încă o afacere de succes încheiată de CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, care a reușit să încheie un acord cu Victor Ponta pentru campania electorală. În urma acestuia, Patriarhia va primi un infinit de bani pentru biserici iar popii vor cânta la slujbă „Votați Ponta” în loc de Amin.

„Este o decizie firească, de modernizare a ortodoxiei. Să fim serioși, nimeni nu mai știe exact ce înseamnă „Amin” iar lumea oricum nu mai bagă în seamă. Dar repetă de fiecare dată, și mi se pare că ar putea fi un mesaj viral”, a declarat Patriarhul Daniel în cadrul unei conferințe de presă.

Credincioșii vor primi la intrarea în biserică mini-pliante cu Victor Ponta în carțuliile de rugăciuni, lumânări și o încurajare din partea preotului. Patriarhia avertizează că acest contract guvernamental nu îi scutește pe români de plata contribuției la parohie, care va rămâne la același nivel ca și până acum.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Eftimie
30 octombrie 2014 15:10

Alte articole

Vezi mai mult