Patriarhul a învins! BOR nu mai ia bani de la buget, dar primește tot aurul de la Roșia Montană

Geniul financiar din fruntea BOR, Patriarhul Daniel, a arătat încă o dată de ce este considerat cel mai bun CEO din Europa. După numai câteva ore de negocieri cu Guvernul, Patriarhul a obținut ceea ce n-au reușit canadienii de la Gold Corporation în ani de zile: să obțină dreptul de exploatare pentru tot aurul de la Roșia Montană.

”Exploatarea va începe imediat”, a anunțat Patriarhul Daniel. ”Cohorte de preoți se îndreaptă deja spre Roșia Montană, ca să pregătească terenul. Vom folosi cianură sfințită, care nu distruge mediul, deci nu există motive să se protesteze împotriva exploatării. Aurul obținut o să-l foosim pentru poleirea tuturor bisericilor din țară, iar cel rămas îl vom vinde către BNR. Bineînțeles, vom vinde și restul bogațiile de-acolo, stronțiu, wolfram, plutoniu, absolut tot ce vom mai găsi.”

Explotarea aurului nu se anunță deloc costisitoare. Nu se va investi nimic pentru protecția muncii, fiindcă preoții se vor ruga pentru lipsa accidentelor, iar cei care vor munci în mină vor fi plătiți în acatiste și strângeri de mână din partea Patriarhului. Ba, mai mult, Preafericitul va munci alături de ceilalți: va da cu trafaletul lui sfințit, care va da miraculos la o parte toate impuritățile și va scoate la iveală tot aurul pur.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 decembrie 2015 07:28
Citește mai mult despre: aur bani Patriarhul Daniel Rosia Montana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult