Patriarhul a rugat-o pe Gabi Firea să dea mai puțini bani pentru biserici, că nu mai are unde să-i pună

Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că Firea își bate joc de banii bucureștenilor, ea a venit în această dimineață. Aflând că bugetul pentru biserici a fost crescut cu alte 17 milioane de lei la rectificarea bugetară de ieri, până și Patriahul Daniel a considerat că primește mult prea mulți bani și a cerut să-i fie redusă suma.

”Gabi, apreciez gestul, știi că îmi plac mult de tot banii, dar mai taie dracului din ei, că nu mai am unde să-i pun!”, i-a transmis Patriarhul țoapei de la primărie. ”Mi-ai mai dat bani de nu știu câte ori, mai primesc și de la primarii de sector, vin și de la guvern, din donații, mai e și sezonul nunților, de am ajuns să nu mai am loc în Patriarhie din cauza banilor. Mă dau banii afară din casă, la propriu!”

Țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari s-a conformat imediat rugăminții Patriarhului și a decis să îngroape cele 17 milioane de lei lângă buda sa din fundul curții. Asta și pentru că seiful pe care îl are în perete, ascuns în spatele carpetei cu ”Răpirea din serai”, îl are deja plin. ”Domnu’ Daniel, când aveți loc pentru bani, mă anunțați și se rezolvă imediat”, i-a transmis Firea Patriarhului.

Scris de Calin
29 septembrie 2017 07:09
Citește mai mult despre: bani Firea Patriarh

Alte articole

Vezi mai mult