Vestea că prin guvern există persoane care iau în calcul impozitarea Bisericii Ortodoxe Române l-a revoltat peste măsură pe Patriarhul Daniel. Acesta a lansat un atac furibund la adresa inițiatorilor, pe care-i acuză pe homofobie.

patriarhul_preoti_homosexuali.jpg ”Dracului, suntem în secolul XXI, suntem țară membră UE, iar prin guvern sunt înapoiați care vor impozitarea homosexualilor”, s-a dezlănțuit Patriarhul. ”Nu sunt prost să nu văd că ideea asta cu impozitarea Bisericii apare fix acum, după scandalurile cu Pomohaci și cu celălalt homosexual, episcopul Hușilor. O idee indiscutabil homofobă!”

Patriarhul Daniel consideră inacceptabil ca veniturile preoților BOR să fie impozitate doar pentru că acetia sunt homosexuali. ”Nu e ca și cum oamenii aceștia ar merge să se - mă scuzați de expresie - fută în cur pe stradă, în văzul lumii. Nu, sunt oameni decenți, care fac lucrurile astea în chillile sau casele lor parohiale. Nu deranjează pe nimeni, e greșit să-i impozităm”, spune șeful BOR.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 14.07.2017 17:05 Politic

National Cinematografic