Într-o lume cinică, unde bogaţii fac legea, întâistătătorul Bisericii e printre puţinii care se gândesc şi la omul de rând! În această dimineaţă, Patriarhul a adresat o cuvântare miilor de români copleşiţi de datorii, cărora creditorii le-ar putea confisca locuinţele din clipă în clipă.

Preafericitul i-a asigurat pe enoriaşi că pot oricând să “îi înveţe o lecţie pe nemernicii ăia de cămătari” şi să-şi doneze casele Bisericii înainte ca băncile să pună mâna pe ele.

patriarhul_preoti_ase.jpg
“Sigur, tot fără case rămâneţi, dar oricum nimeni nu-şi ia averea pe lumea cealaltă, iar băncile nu construiesc mausolee aşa frumoase!”, a continuat Patriarhul, vizibil marcat de drama prin care trec mii de români.

Pe un ton mai sever, Preafericitul i-a mustrat apoi părinteşte pe cei care s-au lăcomit şi au luat credite consistente fără să se gândească la implicaţii - excepţie făcând, bineînţeles, cei care au folosit banii luaţi de la bancă pentru a contribui la ridicarea Catedralei Neamului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 18.01.2015 02:28 Politic

National Cinematografic