Patriarhul Daniel avertizează: Singurul care mai poate opri legile justiţiei e Dumnezeu, iar Catedrala nu e gata

În plin asalt asupra Justiţiei, întâistătătorul Bisericii Ortodoxe trage un semnal de alarmă! Potrivit Patriarhului Daniel, singurul care mai poate opri coaliţia PSD-ALDE e Dumnezeu, iar acesta e cam supărat pe noi pentru că suntem în 2017 şi Catedrala Neamului tot nu e gata.

Astfel, dacă vrem să salvăm statul de drept, Preafericitul sugerează să “decartăm nişte lovele” în direcţia şantierului faraonic de lângă Casa Poporului.

“După cum ştiţi, primele modificări au trecut deja de Camera Deputaţilor, USR şi PNL n-au putut face nimic, acum mingea e în terenul lui Dumnezeu”, a declarat Patriarhul la Trinitas TV. “Probabil aţi auzit de el, ştiţi că ar putea trimite oricând o ploaie cu broaşte şi un roi de lăcuste ca să-i pună capac lui Dragnea. Dar lui ce-i iese?”

“Am încercat să tratez cu el, dar n-are niciun interes să facă treaba asta în condiţiile în care noi am fost nişte chitroşi, cinstita Catedrală n-are nici măcar acoperiş… De bine, de rău, PSD-iştii măcar au sărit cu banul când a fost nevoie!”, a apreciat Preafericitul.

Scris de Vasile
12 decembrie 2017 12:12

Alte articole

Vezi mai mult