Biserica Ortodoxă a decis să se implice în campania electorală încă din prima zi. Enoriaşii au constatat că până şi în strană îi urmăresc privirile lacome ale candidaţilor, icoanele fiind înlocuite cu afişe electorale. Preoţii spun că e normal, pentru că dacă cineva e atât de credul să creadă minciunile Bisericii, atunci e suficient de prost încât să şi voteze.ponta_icoana_patriarh.jpg

“Am pus peste icoane un afiş cu “Închiriez spaţiu publicitar” şi imediat am primit ofertele. Evident, tarifele sunt confidenţiale. Nu discriminăm. A fost pe principiul primul venit cu o valiză de bani, primul servit. De aceea veţi vedea afişe electorale cu toţi candidaţii”, a declarat Patriarhul.

Preoţii spun că regulile sunt aceleaşi: E obligatoriu să te închini, să săruţi icoana, dar, mai ales, să o votezi, cum trebuie să facă un bun creştin. Dar ce trebuie să-şi amintească un adevărat ortodox e că la biserică sunt unele mici diferenţe faţă de politică: La biserică vii tu cu uleiul, făina şi nişte bani cash.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 05.10.2014 07:27 Politic

National Cinematografic