Patriarhul Daniel serbează Valentine’s Day în camera de Tezaur de la BNR: Iubirea mea sunt banii!

Zi emoţionantă pentru Patriarhul Daniel, a cărui dragoste de bani a fost pe deplin satisfăcută, guvernatorul BNR Mugur Isărescu invitându-l să-şi petreacă Valentine’s Day în camera de tezaur a Băncii Naţionale.

„Să-l văd pe Patriarh fericit ca un copil, înotând în monedele aniversare de aur, sărutând prima bancnotă românească şi mai ales mângâind teancurile de Euro şi exclamând: Miliardele mele dragi! Iubitele mele miliarde”, a însemnat o satisfacţie uriaşă pentru mine, spune Mugur Isărescu.

Angajaţii BNR susţin că Patriarhul le-a spus că e cel mai frumos Valentine’s Day din viaţa lui şi că se află în aceste momente în compania unor dolari, cărora le şopteşte vorbe pătimaşe de dragoste: „Voi sunteţi ai mei şi numai ai mei. Mirosul vostru îmbătător mă face să-i afurisesc pe cei care refuză să mi vă dea mie. Abia azi, cu voi, sunt cu adevărat Preafericit”, ar fi exclamat Patriarhul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
14 februarie 2014 04:02

Alte articole

Vezi mai mult