Patriarhul, gest fără precedent: „Toate acatistele contra austriecilor sunt gratuite!“

Comportamentul mizerabil al Austriei a stârnit o reacție uluitoare chiar și din partea Patriarhului Daniel. Acesta a manifestat, probabil pentru prima oară în viața lui, o atitudine de om milostiv și empatic, o atitudine caracteristică mai degrabă persoanelor cu spirit creștin, nicidecum oamenilor cu spirit de afaceri feroce, cum este Patriarhul nostru.

„Toate acatistele împotriva Austriei sunt gratuite, face Biserica noastră cinste cu ele“, a anunțat Preafericitul Daniel. „Dar doar unul de persoană, că suntem totuși o afacere, nu centru de caritate. De la al doilea acatist în sus se plătește suma normală, nu va mai exista gratuitate.“

Anunțul Patriarhului a generat nedumerire, dar și spaimă printre subalternii acestuia. Unii se gândesc că Patriarhul a pățit ceva, poate s-a lovit la cap de a ajuns să ofere ceva gratis din partea sa, în timp ce adepții teoriei conspirației sunt convinși că adevăratul Patriarh a fost răpit și înlocuit cu o sosie. Doar așa își pot ei explica bunăvoința Patriarhului Daniel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 decembrie 2022 04:37
Citește mai mult despre: acatist Austria Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult