Aflat în vizita sa săptămânală în Elveția, ca să depună la loc sigur banii adunați peste săptămână, Patriarhul Daniel a dat nas nas cu Liviu Dragnea în hotelul unde s-a cazat. Și nu doar că nu l-a recunoscut pe infractorul condamnat definitiv, dar l-ași confundat cu un valet, așa că i-a dat 10 euro ca să-i care bagajele în cameră.

patriarhul_daniel_gramezi_de_bani.jpg Dragnea nu s-a prins încă că n-a fost recunoscut, așa că a refuzat banii și a cărat bagajele gratis, considerând că nu e cazul să se pună prost cu Patriarhul, după ce practic s-a pus rău cu toți oamenii cu creier din țara asta. Patriarhul, în schimb, a considerat că valetul a refuzat banii ca un fel de scuze pentru faptul că puțea intens a transpirație.

În timp de ducea spre mașină bagale Patriarhului, Liviu Dragnea a fost săltat de polițiștii elvețieni. ”Știam cine este Liviu Dragnea, știam că avem un infractor în țară, așa că am reacționat firesc când l-am văzut cu niște bagaje care nu-i aparțin”, a spus un reprezentat al poliției elvețiene. ”Ne pare rău însă pentru români că nu am putut să-l reținem mai mult și că se va întoarce în România.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Sunday, 03.06.2018 00:22 Politic

National Cinematografic