Aflat în vizita sa săptămânală în Elveția, ca să depună la loc sigur banii adunați peste săptămână, Patriarhul Daniel a dat nas nas cu Liviu Dragnea în hotelul unde s-a cazat. Și nu doar că nu l-a recunoscut pe infractorul condamnat definitiv, dar l-ași confundat cu un valet, așa că i-a dat 10 euro ca să-i care bagajele în cameră.

patriarhul_daniel_gramezi_de_bani.jpg Dragnea nu s-a prins încă că n-a fost recunoscut, așa că a refuzat banii și a cărat bagajele gratis, considerând că nu e cazul să se pună prost cu Patriarhul, după ce practic s-a pus rău cu toți oamenii cu creier din țara asta. Patriarhul, în schimb, a considerat că valetul a refuzat banii ca un fel de scuze pentru faptul că puțea intens a transpirație.

În timp de ducea spre mașină bagale Patriarhului, Liviu Dragnea a fost săltat de polițiștii elvețieni. ”Știam cine este Liviu Dragnea, știam că avem un infractor în țară, așa că am reacționat firesc când l-am văzut cu niște bagaje care nu-i aparțin”, a spus un reprezentat al poliției elvețiene. ”Ne pare rău însă pentru români că nu am putut să-l reținem mai mult și că se va întoarce în România.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 03.06.2018 02:22 Politic

National Cinematografic