Pe copaci, în beton, sub poduri, în cartofi, sfecle, ridichi şi chiar în nisipul de la mare - puţine sunt locurile în care chipul scrutător al lui Arsenie Boca nu s-a arătat în ultimele luni. Cu toate acestea, Preafericitul Daniel nu e deloc impresionat de aşa-zisele miracole, susţinând că el aşteaptă apariţia cu totul altui chip în cu totul alt loc.

eminescu_cutia_milei.jpg
“Chipul lui Arsenie Boca în sus, chipul lui Arsenie Boca în jos! Astea nu-s minuni, fraţi creştini, sunt înşelări diavoleşti sau scamatorii de doi bani, menite să sucească minţile dreptcredincioşilor. Un miracol adevărat, după cum au proorocit înţelepţii Bisericii, are loc atunci când chipul lui Eminescu apare în cutia milei!”, a afirmat Patriarhul. “Şi acest lucru se întâmplă din ce în ce mai rar, semn că Domnul e mâhnit şi că românii au uitat să fie darnici!”

Întrebat dacă, într-adevăr, chipul lui Eminescu e singurul miracol certificat de Biserică, Preafericitul a răspuns cu convingere: “Chiar şi chipul lui Caragiale reprezintă un semn divin, al lui Blaga cu atât mai mult, dar al acestui domn Boca... mă iertaţi, dar putem cumpăra ceva cu chipul lui Arsenie Boca şi nu ştiam eu?”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 23.08.2015 04:47 Politic

National Cinematografic