Patriarhul sprijină bucureştenii: Cât timp n-aveţi primar puteţi da şpăgile la orice biserică!

Patriarhul demonstrează din nou cât de omenos poate fi. Pentru că au rămas iar fără primar, bucureştenii nu sunt lăsaţi de izbelişte. Ei pot da în continuare şpăgi, la biserica de care aparţin. Patriarhul spune că toţi preoţii din Bucureşti sunt autorizaţi să ia şpăgi pentru primărie, pentru că în România între stat şi biserică există o legătură foarte puternică.

“Nu e bine ca omul să ţină şpaga în el. Ea trebuie să curgă natural dinspre cetăţean spre autorităţi. Noi facilităm darea şpăgii şi avem experienţă în gestionarea fondurilor mari. Până se numeşte un nou primar vom folosi banii la Catedrală, că oricum primăria ne-ar fi dat banii respectivi tot nouă”, declară Patriarhul Daniel.

Ca să nu fie îmbulzeală, pentru autorizaţii de construcţie se va da şpagă la Sf. Gheorghe, pentru certificate de urbanism şpaga se va da la Radu Vodă, iar pentru blocuri de 8 etaje în zone de case sau parcuri, şpaga se va da direct la Patriarhie, că doar Patriarhul are voie să facă încasări de peste 5 milioane de Euro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 noiembrie 2015 18:02
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel Primăria Bucureşti spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult