Patriciu a descoperit un film cu Băsescu lovind un căţel maidanez!

Printr-o coincidenţă extraordinară, la doar câteva minute după decizia Curţii Constituţionale privind eutanasiarea maidanezilor, Dinu Patriciu a descoperit o înregistrare video din campania electorală a lui Traian Băsescu în care acesta pare că loveşte un căţel de pe stradă.

Caseta a făcut rapid turul televiziunilor, stârnind reacţii din cele mai diverse. Unii comentatori politici au subliniat faptul că preşedintele loveşte plin de ură bietul animal cu pumnul, când ar fi putut pur şi simplu să-i dea una cu ziarul sau să îl dea cu nasul. Ei au insistat şi asupra faptului că Băsescu are un anumit trecut cu maidanezii. Alţi analişti sugerează că ar putea fi vorba, oricât de greu ar părea de crezut, de un trucaj, dată fiind poziţia urechilor maidanezului, dar şi expresia de pe faţa acestuia care sugerează mai degrabă veselie. Interesantă este şi opinia Andreei Pora: „Poate i-o fi zis şi câinele ceva, poate o fi vorbit urât.”

TNR vă prezintă o captură extrem de grăitoare din înregistrarea video găsită de Dinu Patriciu şi aşteaptă părerile voastre: este o imagine ireală sau doar un trucaj ordinar?

Scris de TNR
12 ianuarie 2012 11:01

Alte articole

Vezi mai mult