Patronul Taraf TV, la DNA după ce Orban s-a îmbătat la un chef şi a dat dedicaţii de 50.000 de euro

După şefii de la Realitatea şi B1TV, şi jucătorii grei de pe piaţa de televiziune încep să se perinde pe la DNA! Patronul îndrăgitului post de cultură Taraf TV a dat astăzi declaraţii în faţa procurorilor după ce fostul candidat PNL, Ludovic Orban, s-ar fi îmbătat la un chef şi ar fi cheltuit mai bine de 50 de mii de euro făcând dedicaţii prin SMS.

Preţ de o seară întreagă, spectatorii postului de manele au putut urmări, pe burtieră, mesaje cu puternic iz electoral precum “Din partea lui Ludovic Valoro$$u pentru toţi bucureştenii, care mă votaţi dau o mie de coco” sau “Piesa asta mijto a lu’ Guţă e de la Orbănică, şmecheru’ şef, jupânu’ la administraţia publică locală”.

“Ne delimităm clar de mesajele de campanie ale domnului Orban şi considerăm că e necesar să reamintim publicului că postul nostru va prezenta întotdeauna doar manele de calitate într-o manieră imparţială”, a transmis într-un comunicat patronul Taraf, André de Neufchâteau.

Mai multe voci influente din sfera muzicii de petrecere, precum Nicolae Guţă, Vali Vijelie şi Marius Olandezu, revelaţia masculină a anului 2009, au ţinut de asemenea să se distanţeze de dedicaţiile “deşănţate” ale lui Orban.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
19 aprilie 2016 16:51
Citește mai mult despre: dedicatii DNA ludovic orban manele PNL taraf tv

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult