Păzea! Iohannis pregătește un status de facebook devastator, care va avea mii de share-uri

Dacă o parte din oamenii care l-au ales au fost dezamăgiți de reacția de ieri a președintelui Klaus Iohannis, ei bine, astăzi îi așteaptă o surpriză care-i va da jos de pe scaun. O echipă de specialiști în social-media condusă de Tatiana-Niculescu Bran construiește, chiar în acest moment, cel mai dur status de Facebook scris vreodată de un președinte al României.

„Nu pot să vă dau prea mult amănunte dar vă asigur că președintele va condamna ferm, repet, ferm, votul dat ieri în senat în privința lui Dan Șova, dar și alte abuzuri făcute de-a lungul timpului. Statusul va conține cuvinte importante ca «stat de drept», «integritate» sau «justiție independentă». Cu siguranță vom obține mii, dacă nu câteva zeci de mii de share-uri și like-uri”.

Consilierii președintelui estimează că în urma acestui status pagina sa de Facebook va ajunge la aproape 2 milioane de like-uri, de departe cel mai important șef de stat în acest domeniu. „Vrem să intrăm în liga superioară, să jucăm cu băieții mari, să ne luptăm cu pagina lui Bieber sau a lui Lady Gaga”, spun consilierii prezidențiali.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
26 martie 2015 13:03

Alte articole

Vezi mai mult