Pe Facebook există un grup cu doar 3 membri, numit PNŢCD, care nu lasă pe nimeni să intre

Un cercetător român care s-a plictisit foarte mult în această vacanță a descoperit, aproape din întâmplare, unul din cele mai exclusiviste cluburi din România. Acesta este un grup de Facebook numit „Adevăratul PNȚCD” unde sunt numai trei membri.

„Inițial acesta a fost un grup mai mare, cu mii de membri care aveau tot felul de opinii. Dar, în timp, oamenii au început să se excludă unul pe altul din grup până nu au mai rămas decât adminii. Acum nu mai permit nimănui intrarea în grup dacă nu aderă la adevăratele idei țărăniste și anume, împărțirea pe grupuri”, spune cercetătorul român.

Acesta susține că nu există încă date concrete cu privire la existența lui Aurelian Pavelescu în acest grup dar nici nu exclude posibilitatea ca acest grup să nu fie unul de țărăniști adevărați. „În zilele noastre e foarte ușor să te dai țărănist sau monarhist pe internet, zici de trei ori în oglindă „Jos Comunismul” la 12 noaptea și-ți apare fantoma lui Coposu și-ți spune ce să faci și ce să zici ca să pari un țărănist veritabil”.

Scris de Ef
28 decembrie 2017 19:12
Citește mai mult despre: PNTCD

Alte articole

Vezi mai mult