Pe lângă Senat şi Camera Deputaţilor, Parlamentul va avea a treia cameră, cu câteva zeci de cinstiţi

Vom avea Parlament tricameral! O nouă premieră politică în România, după rezultatele dezastruoase de la alegerile din 11 Decembrie. Pentru că în Parlament e plin de scursuri, dar mai nou sunt și ceva oameni onești, va fi creată o Cameră specială, cu cinstiți. Inițiativa a venit de la grupul de parlamentari USR, care nu vor să se amestece cu toți borfașii de la PSD, PNL, ALDE și celelalte partide corupte.

”Ne e frică, pentru că nimic nu ne poate apăra de colegii parlamentari infractori. Au imunitate, sunt mult mai mulți, sunt în stare să ne jefuiască pe coridoarele Casei Poporului, sau chiar să ne omoare. Evident, există și riscul evident ca senatorii și deputații de Vaslui să săvârșească violuri în grup, e o tradiție din zona lor”, explică un proaspăt ales USR.

Deși în principiu în a treia Cameră sunt doar câteva zeci de locuri, parlamentarii din alte partide pot demisiona și se pot înscrie în noua cameră. ”Dacă ne adunăm mai mulți, îi putem da afară pe borfași din Senat și ne putem instala noi. Dar asta depinde și de susținerea populară”, explică un deputat USR.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
13 decembrie 2016 06:12

Alte articole

Vezi mai mult