Pe lista cu semnături a lui Vanghelie au fost găsite amprentele a sute de infractori din Sectorul 5

Mic bucluc la depunerea candidaturii lui Marian Vanghelie. Pe listele cu semnături de susţinere au fost găsite sute de amprente aparţinând unor infractori din Sectorul 5, căutaţi de Poliţie. Fiind analfabeţi, exact ca primarul lor, aceştia au semnat punând degetul.

”Vestea bună e că am soluționat câteva sute de spargeri, dar și mai multe mii de furturi de biciclete. Ăstea erau cele mai grele cazuri, că e greu să identifici făptașul în marea aia de oameni de etnie irelevantă din sector. Domnul Vanghelie a fost decorat cu Ordinul Serviciu Credincios și deja a intrat în Cartea Recordurilor ca cel mai mare turnător din istorie. Mulțumită lui am prins un număr uriaș de infractori”, explică agentul principal Voicu.

Polițiștii spun că i-a ajutat enorm că lângă fiecare amprentă erau numele și prenumele, CNP-ul și adresa infractorilor, toți din Sectorul 5. Ca să ajungă totuși primar undeva, lista cu semnături va fi păstrată, dar Vanghelie va trebui să candideze la Primăria Jilava, unde se va afla în curând mare parte din electoratul său.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 aprilie 2016 07:04
Citește mai mult despre: amprente semnaturi Vanghelie

Alte articole

Vezi mai mult