Şedinţă cu scandal la Comitetul Executiv al PSD. Victor Ponta a dat vina pe Ion Iliescu pentru eşecul de la alegerile prezidenţiale, susţinând că Iliescu a devenit cam liberal în ultimul timp şi ar cam trebui exclus. Ponta spune că Iliescu ar trebui să urmeze modelul membrilor mai tineri, precum Ioana Petrescu de la Finanţe, care l-ar umili chiar şi pe Stalin la politici fiscale de tip sovietic.iliescu_comunist_revoltat.jpg

“În PSD nu e loc pentru cei care iau comunismul în joacă, iar Iliescu n-a mai demonstrat vâna aia solidă. Mai bine îl luăm pe Vasile Ernu de la Criticatac, el măcar nu ascunde că e membru KGB, ca Iliescu”, a declarat Ponta. Propunerea lui Ponta a fost susţinută de Dragnea, care a spus că Iliescu, deşi are peste 75 de ani, n-a votat decât o dată la ambele tururi de scrutin, iar un membru PSD de vârsta lui nu votează în general la mai puţin de 80 de secţii.

Victor Ponta a declarat că e pregătit pentru congresul PSD şi are o nouă echipă de consilieri, precum Costi Rogozanu, care e atât de socialist că ştie să cânte Internaţionala de la coadă la cap. Ponta vrea ca PSD să se îndrepte spre un comunism luminat, cu un singur bogat şi restul lingăi, propunere la care Adrian Năstase s-a luminat la faţă.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 27.11.2014 15:08 Politic

National Cinematografic