Pe surse: Ponta vrea să-l dea afară pe Iliescu din PSD, pentru că nu e suficient de comunist

Şedinţă cu scandal la Comitetul Executiv al PSD. Victor Ponta a dat vina pe Ion Iliescu pentru eşecul de la alegerile prezidenţiale, susţinând că Iliescu a devenit cam liberal în ultimul timp şi ar cam trebui exclus. Ponta spune că Iliescu ar trebui să urmeze modelul membrilor mai tineri, precum Ioana Petrescu de la Finanţe, care l-ar umili chiar şi pe Stalin la politici fiscale de tip sovietic.

“În PSD nu e loc pentru cei care iau comunismul în joacă, iar Iliescu n-a mai demonstrat vâna aia solidă. Mai bine îl luăm pe Vasile Ernu de la Criticatac, el măcar nu ascunde că e membru KGB, ca Iliescu”, a declarat Ponta. Propunerea lui Ponta a fost susţinută de Dragnea, care a spus că Iliescu, deşi are peste 75 de ani, n-a votat decât o dată la ambele tururi de scrutin, iar un membru PSD de vârsta lui nu votează în general la mai puţin de 80 de secţii.

Victor Ponta a declarat că e pregătit pentru congresul PSD şi are o nouă echipă de consilieri, precum Costi Rogozanu, care e atât de socialist că ştie să cânte Internaţionala de la coadă la cap. Ponta vrea ca PSD să se îndrepte spre un comunism luminat, cu un singur bogat şi restul lingăi, propunere la care Adrian Năstase s-a luminat la faţă.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 noiembrie 2014 13:08
Citește mai mult despre: ion iliescu Liviu Dragnea PSD victor ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult