Pedeapsă pentru Sturzu: Va fi legat de patru baroni locali și tras în direcții diferite

Deputatul PSD care a îndrăznit să critice alegerea lui Liviu Dragnea va avea parte de o soartă similară cu cea a voievodului Ioan Vodă cel Cumplit. Biroul Permanent al PSD a hotărât ca acesta să fie pedepsit în stil medieval, la fel cum este și partidul. Sturzu va fi legat de patru baroni locali care se vor deplasa în cele patru puncte cardinale, și va fi sfârtecat în bucăți.

„Procedura e simplă și a mai fost folosită și în cazul altor membri de partid. Cei patru baroni locali vor  fi legați la ochi și vor avea pus în față, la câțiva metri, câte un contract cu statul. Când li se va lua legătură aceștia, lacomi cum sunt, se vor năpusti asupra contractului și vor rupe corpul trădătorului în patru”, a explicat călăul oficial al PSD modul în care va fi executat Sturzu. 

Execuții în acest fel nu au avut întotdeauna succes în PSD. Un caz cunoscut de eșec a fost cel al fostului președinte Mircea Geoană, care a fost ademenit într-un sediu al PSD pentru a fi capturat. Din păcate, Geoană fiind prost, a înțeles adresa greșit și s-a dus la o cofetărie. Altă execuție medievală, cea a fostului președinte Adrian Năstase, a fost comutată la „tragere în țeapă” conform cererii condamnatului. 

21 octombrie 2015 10:41
Citește mai mult despre: baroni PSD Sturzu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult