Pedeliştii se antrenează pentru întâlnirile cu populaţia în tabere de masochism

Numai un pedelist inconştient sau masochist s-ar fi afişat miercuri într-o Piaţă a Victoriei plină de demonstranţi anti Băsescu şi anti Guvern. Marcel Hoară a fost acolo, dar nu pentru că e inconştient. Şi nici întâmplător nu s-a aflat acolo. Imaginile exclusive obţinute de TNR demonstrează că Hoară are o înclinaţie spre masochism, acesta fiind dealtfel adevăratul motiv al prezenţei sale printre demonstranţi.

Era evident pentru oricine că orice pedelist prezent în zonă va fi luat la şuturi de populaţie. Exact pe asta a mizat şi Marcel Hoară, care mai că nu urla singur în microfonul Antenei 3 să fie încins de oamenii din Piaţă. Până la urmă a fost remarcat, dar a scăpat prea uşor. Mă rog, prea uşor pentru gusturile şi aşteptările lui: o sticlă de apă golită în cap, nişte mici îmbrânceli, plus nişte pietre care nu şi-au atins ţinta. Dezamăgitor pentru el, la antrenamentele făcute cu partidul avea parte de adrenalină mai multă.

Pentru că Hoară nu este singurul pedelist cu astfel de inclinaţii. Masochismul a devenit un fel de sport naţional printre pedelişti. Unii, cum e Hoară, îl practică de plăcere, alţii probabil de nevoie. Cert e că toţi pedeliştii se antrenează pentru a transforma durerea în plăcere, astfel încât să tolereze cât mai bine riscurile la care se expun prin guvernarea lor proastă. 

Dacă până nu demult Băsescu avea parte de băi de mulţime, acum aproape toţi cetăţenii României l-ar lua mai degrabă la şuturi. „Dacă durere vom primi, măcar să o primim cum se cuvinte” e dictonul după care se ghidează mai nou oamenii lui Băsescu.

„Antrenamentele sunt dure, într-adevăr, însă nici nu se compară cu viaţa de pensionar sau de bugetar. Să fii pensionar sau bugetar după noile reduceri de venituri, ăsta e adevăratul masochism”, sunt încurajaţi pedeliştii care nu pun pasiune la antrenamentele din tabăra de pregătire.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 mai 2010 07:57
Citește mai mult despre: bataie hoara masochism PDL pregatire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult