Penibil! Antena 3 a folosit petiția împotriva violatorilor ca să ceară eliberarea lui Voiculescu

”Totul pentru dom’ profesor!” Așa se numește planul secret pus la cale de Mihai Gâdea, Mircea Badea și colegii lor din Antena 3, prin care vor să obțină eliberarea din închisoare a lui Dan Voiculescu. Dorul de curul lui Voiculescu îi face pe anteniști să recurgă inclusiv la gesturi mârșave, numai ca să obțină odată eliberarea patronului lor.

Ultimul astfel de gest este deturnarea celor peste 400.000 de semnături adunate pentru arestarea celor 7 violatori din Vaslui spre eliberarea ui Voiculescu. Mihai Gâdea pur și simplu a schimbat titlul petiției, care acum s enumește ”Cerem eliberarea d-lui profesor Voiculescu!!!”

Totuși, trebuie precizat că angajații de la Antena 3 au încercat să ia atitudine împotriva violatorilor. Mircea Badea, de exemplu, i-a provocat pe cei 7 violatori vasluieni la bătaie, însă rezultatul nu a fost nicidecum cel dorit. ”De data asta nu doar că și-a luat bătaie, ca anul trecut cu motociclistul, ci a fost și fut… făcut să umble crăcănat”, a povestit un angajat al Antenelor

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
31 iulie 2015 18:07

Alte articole

Vezi mai mult