Penitenciarele se pregătesc pentru Iliescu: transferă violatori vasluieni, că ăstora le plac băbăciunile

Audierea lui Ion Iliescu în dosarul Mineriadelor a generat o adevărată „cursă a înarmărilor” în penitenciare. Fiecare director caută acum să-și doteze pușcăria cu cele mai performante mijloace de tortură, sperând că-i va seduce pe judecători să-i acorde lui onoarea pedepsirii bătrânului criminal.

Astfel, Gherla și-a vopsit celulele în roșu, ca un omagiu adus viitorului deținut, dar mai ales ca să dea bine când va fi împroșcat pe pereți de colegii de cameră. La Periprava se plantează de zor stuf proaspăt în mlaștina repopulată cu lipitori și țânțari flămânzi, iar Aiudul promite un featuring cu Vișinescu. Până și cei de la Târgșor cred în șansa lor, antrenându-și deținutele în plesnirea la cur cu prosopul ud, sub sloganul cu rezonanțe lingvistice iliesciene „Meic zi ăuld bici IUĂR bici!”.

Totuși, cele mai mari șanse le au pușcăriile care transferă violatori în serie de la penitenciarul Vaslui. „Nu ni-i cedează ușor, că și ei ar vrea să-l cazeze pe fostul președinte. Noi am reușit să luăm unul, ne-a ajutat gardianul șef cu talentele sale de negociator și mai ales distilator, fiind nevoiți să cedăm la schimb rezerva de spirt a infirmeriei pe următorii doi ani”, se laudă directorul de la Jilava.

Pentru a-l primi cum se cuvine pe nea Nelu, vedeta Jilavei își face deocamdată doar mâna cu pozele din ziare. Apreciind zgomotos cât de bine se ține băbăciunea, el exersează ancorarea în sinergia poziției capră, fiind suficient de dotat și pentru tehnica de băgare a sulii în coaste, doar că prin interior. „Abia aștept să-i plantez panseluța lu’ nea Nelu, să m-alinte cu „măi animalule!” gâjâit printre lacrimi”, spune senzual starul Tică Sofrone, deja poreclit Mineru’.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Harald
17 ianuarie 2017 13:01

Alte articole

Vezi mai mult