Pensionarii români le-au angajat pentru un miting pe ucrainiencele care protestează în pielea goală

Uniunea Pensionarilor Liberi din Bucureşti, prin vocea preşedintelui Doru Farmache (75 de ani), a anunţat azi că a încheiat un acord de colaborare în valoare de 100 de mii de euro cu cele câteva sute de fete din Ucraina care indiferent pentru ce protestează se dezbracă în pielea goală.

Doru Farmache, epuizat, dar fericit în urma negocierilor dure din ultimele zile, a declarat: „A fost greu, dar cu atât mai frumos. Fetele au fost extraordinare. Ca să vedem pe ce dăm banii, au venit şi la negocieri în pielea goală. S-a ajuns la suma de 100 de mii pentru că a venit frigul şi, vă daţi seama, numai în pielea lor să nu fii. Acum mai rămâne să ne întâlnim noi, la Uniunea noastră, ca să vedem pentru ce protestăm. Pentru că n-am vrea să stricăm o astfel de manifestaţie, care trebuie să fie o bucurie pentru oricine, cu scandări pentru pensii sau chestii legate de mâncare.”

Totuşi, jumătate din suma de 100 de mii de euro va fi în regim barter, în sensul că la anul un grup de 50 de pensionari, din cei foarte slabi şi cărora li se citeşte foamea pe feţe, vor participa alături de fetele din Ucraina la Amsterdam-ProtestFest, o manifestaţie a celor mai cunoscute trupe de protestatari din lume.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Mihai
12 octombrie 2011 12:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult