Pentru a contracara scumpirea benzinei, Victor Ponta promite că va mări şi pensiile cu 7 bani!

Iată că dinspre guvern nu vin doar veşti proaste ci şi unele bune. Victor Ponta a anunţat azi dimineaţă mărirea pensiilor cu 7 bani, ca să contracareze creşterea preţului benzinei. Mărirea nu se aplică însă tuturor categoriilor de pensionari, cei cu pensii nesimţite urmând a primi doar 4 bani.

„Nu putem să nu ne gândim la cei mai oropsiţi dintre noi, mai ales că şi ei votează”, a precizat premierul României, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Palatul Victoria. Premierul a spus că, pentru această măsură, are sprijinul tuturor partidelor care fac parte din USL. Măsura a fost criticată de liderii opoziţiei care au comentat că Ponta este zgârcit, putând să dea chiar şi 10 bani având în vedere încasările la buget.

„Este clar că guvernarea USL fură cu ambele mâini, o clică hrăpăreaţă ce nu poate fi satisfăcută. Când vom ajunge noi la putere vom mări pensiile cu 9 bani, să fie pentru toată lumea”, a declarat Vasile Blaga, preşeddintele PDL. În urma acestei declaraţii încă 40 de parlamentari, primari şi consilieri judeţeni au plecat din PDL şi s-au înscris în Mişcarea Populară.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
13 februarie 2014 09:02

Alte articole

Vezi mai mult