Pentru a încuraja românii să facă economii, bancnotele vor avea poze cu femei goale

Decis să impulsioneze creşterea economiilor populaţiei, guvernatorul BNR Mugur Isărescu a lansat o nouă emisiune de bancnote, cu femei goale.

„Sperăm ca românii să ţină mai mult la bani, iar fetele de pe verso sunt, considerăm noi, adecvate din punct de vedere sociologic. Sunt fete sănătoase, cu potenţial economic ridicat”, se arată în comunicatul BNR.

Românii vor fi mai bine motivaţi să facă bani şi să-i păstreze, anunţă surse din Banca Naţională. În plus, pentru a menţine interesul populaţiei la cote cât mai viguroase, modelele vor fi schimbate periodic şi nu vor fi anunţate.

„Noile bancnote vor avea condiţii grafice similare şi vor circula în paralel cu bancnotele actuale. Acestea vor fi retrase eşalonat, fiind de aşteptat ca mulţi oameni să le ducă din proprie iniţiativă la bănci şi să le schimbe cu noile bancnote, mult mai interesante şi mai plăcut de colecţionat”, susţine Guvernatorul BNR Mugur Isărescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
25 octombrie 2013 03:10

Alte articole

Vezi mai mult