Pentru a mai aduce bani la buget, ambulanţele vor livra pizza şi mobilă de la Ikea

Veniturile scăzute, colectarea defectuoasă a taxele şi incompetenţa i-au adus pe guvernanţi în situaţia de a veni cu soluţii disperate pentru a acoperi găurile din buget. Astfel, noua lege de funcţionare a serviciilor de ambulanţă, va putea permite acestora să se ocupe şi de servicii de curierat.

„Să fim serioşi, 90% din timp ambulanţele stau degeaba în garaj, sunt practic nefolosite. Ambulanţele sunt destul de mari, încap multe acolo, cel puţin vreo trei dulapuri demontate de la Ikea sau jumătate de tonă de cutii de pizza. Plus că vor ajunge mult mai repede la cei care comandă, că nu trebuie să oprească la semafor şi pot parca oriunde”, a declarat şeful serviciului de Ambulanţă Bucureşti, Decebal Popescu.

Daca iniţiativa se va dovedi un succes, următorul pas va fi introducerea de opţiuni noi pentru numărul de urgenţe 112, cei care vor suna la acest număr putând primi informaţii despre depanarea telefonanelor mobile, rootarea de tablete pe android, starea vremii sau programul cinematografelor bucureştene.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Eftimie
6 noiembrie 2013 11:11

Alte articole

Vezi mai mult