Pentru a nu exista confuzii, Mişcarea Populară şi-a ales ca siglă faţa lui Băsescu

Pentru a se evita orice fel de confuzii, proaspăt înfiinţatul partid Mişcarea Populară şi-a ales ca siglă faţa uşor stilizată a preşedintelui Traian Băsescu.

„Am combinat sigla anterioară, respectiv un omuleţ aflat într-o mişcare viermoidală permanentă cu faţa celui pe care noi îl numim capul partidului, creând o combinaţie perfectă, uşor de înţeles de toţi cei care sunt interesaţi să ştampileze ceva la următoarele alegeri.

Potrivit unor mebri ai Mişcării Populare, ideea i-ar fi venit chiar Elenei Băsescu, fiica preşedintelui, lucru care, spun sursele din partid, confirmă zicala că şi cel mai mare prost poate avea o idee bună.

Analiştii politici susţin că noua siglă ar putea avea un succes greu de cuantificat la un eventual scrutin, dintr-un motiv psihologic straniu.

„Omul vine. Vede faţa aia buhăită, de beţiv penal, pe care îl detestă toată ţara. Simte nevoia naturală, umană, să-i dea cu ceva în cap, aşa cum ai strivi un gândac de bucătărie. Ce-are la îndemână? O ştampilă. De aceea, nu cred că trebuie să subestimăm potenţialul electoral al Mişcării Populare, susţine Decebal Popescu, analist politic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 iulie 2013 03:07

Alte articole

Vezi mai mult