În sfârşit, cineva se gândeşte la siguranţa cetăţenilor! Pentru a preveni accidente rutiere groaznice, precum cele din ultimele săptămâni, liderii PSD au promis că, imediat după câştigarea alegerilor, vor sista definitiv construcţia de autostrăzi.

dragnea_combate_autostrazile.jpg
“Autostrăzi, şosele cu două benzi pe sens, uliţe asfaltate - orice invită la exces de viteză nu are ce căuta în ţara noastră. Aţi văzut şi voi cât sunt de periculoase asemenea drumuri!”, a declarat Liviu Dragnea, adăugând că judeţul său, Teleormanul, a fost întotdeauna campion la siguranţă rutieră pentru că nicăieri nu poţi depăşi 40 km/h.

În ceea ce priveşte autostrăzile existente, social-democraţii au garantat că acestea vor fi presărate în cel mai scurt timp cu limitatoare de viteză discrete, sub formă de gropi, găuri, hârtoape sau şanţuri.

Mai mult, un protocol privind dezautostradizarea României a fost înaintat de Dragnea principalelor partide rivale: “Rămâne de văzut dacă liberalii, USR-ul sau UDMR-ul au curajul să ia în piept, împreună cu noi, pericolul major pe care îl reprezintă suprafeţele asfaltate.”Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 16.11.2016 16:58 Politic

National Cinematografic