Pentru a preveni alte accidente rutiere, PSD promite că nu va construi autostrăzi

În sfârşit, cineva se gândeşte la siguranţa cetăţenilor! Pentru a preveni accidente rutiere groaznice, precum cele din ultimele săptămâni, liderii PSD au promis că, imediat după câştigarea alegerilor, vor sista definitiv construcţia de autostrăzi.

“Autostrăzi, şosele cu două benzi pe sens, uliţe asfaltate – orice invită la exces de viteză nu are ce căuta în ţara noastră. Aţi văzut şi voi cât sunt de periculoase asemenea drumuri!”, a declarat Liviu Dragnea, adăugând că judeţul său, Teleormanul, a fost întotdeauna campion la siguranţă rutieră pentru că nicăieri nu poţi depăşi 40 km/h.

În ceea ce priveşte autostrăzile existente, social-democraţii au garantat că acestea vor fi presărate în cel mai scurt timp cu limitatoare de viteză discrete, sub formă de gropi, găuri, hârtoape sau şanţuri.

Mai mult, un protocol privind dezautostradizarea României a fost înaintat de Dragnea principalelor partide rivale: “Rămâne de văzut dacă liberalii, USR-ul sau UDMR-ul au curajul să ia în piept, împreună cu noi, pericolul major pe care îl reprezintă suprafeţele asfaltate.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
16 noiembrie 2016 14:58
Citește mai mult despre: accidente alegeri autostrazi Dragnea PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult