Pentru că a tăiat toţi copacii din Bucureşti, în toamna asta Firea aduce frunze moarte din Canada

Vom avea o toamnă de lux! Primăriţa Capitalei, Gabi Firea, continuă seria investiţiilor şi a promis că va aduce frunze moarte din Canada, cu un vapor uriaş, pentru ca bucureştenii să se poată bucura de magia culorilor toamnei. Altfel, acest lucru ar fi imposibil, pentru că în Bucureşti doamna Firea a tăiat aproape toţi copacii, iar cei rămaşi urmează să fie toaletaţi radical, de la rădăcină.

“Aţi spus că de ce v-am tăiat copacii. Acum să vă văd cum vă tăvăliţi prin frunze, să nu mai fiţi cârcotaşi”, a spus Firea. Frunzele, care costă 200 de milioane de dolari canadieni, vor fi presărate prin toate cartierele, mai puţin prin Militari, unde oamenii n-au mai văzut aşa ceva şi ar putea avea un şoc, că ei nici nu ştiu cum arată un copac sau o frunză.

Primăriţa a dat dovadă de o generozitate incredibilă. În primul weekend de toamnă va închide din nou circulaţia pe Kiseleff, cu toate că asta va însemna că va face mai mult cu maşina până la mall.

“Fac asta pentru ca bucureştenii să vină pe Kiseleff şi să se plimbe pe frunzele moarte. Accesul va fi însă cu taxă, 30 de lei, o sumă zic eu modică la ce eforturi fac eu pentru amărâţii ăştia”, a mai spus Gabi Firea.

Scris de Ionut
1 septembrie 2016 11:09

Articole asemanătoare

Vezi mai mult