Primele probleme serioase pentru Viorica Dăncilă, după ce a fost aleasă oficial în funcţia de preşedinte al partidului social-democrat. Dăncilă a aflat stupefiată că printre noile sale atribuţii este redactarea foilor cu discursuri. “Mă gândesc că am făcut o greşeală. Poate că trebuia să rămân într-o funcţie onorifică şi să deleg anumite funcţii. De exemplu, eu mă pricep să citesc, de scris ar trebui să scrie altcineva”, a spus Dăncilă.discurs_serios_Dancila.jpg

Până va fi găsită o altă persoană care să-i scrie pe hârtiuţe ce trebuie să spună prin diverse locuri, Dăncilă ne roagă să avem răbdare: “Urmează o perioadă de tranziţie, în care o să citesc mai mult reţete de pe internet, pasaje luate cu copy-paste din Wikipedia şi chestii făinuţe ce-am mai mai primit şi eu pe grupurile de Whatsapp cu pisici”, spune Dăncilă.

Dăncilă spune că din fericire persoana care îi deschide uşa la Guvern a rămas în funcţie, că altfel ea nu era în stare să ajungă la muncă: “Va fi o perioadă de ajustare şi mă bucur că am sprijinul colegilor mei din Guvern, care râd mereu când mă văd, la fel cum fac toţi românii, pentru că mă adoră. Mă emoţionează solidaritatea lor”, a mai spus premierul României.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 01.07.2019 15:39 Politic

National Cinematografic