Pentru că acum e preşedintele PSD, Dăncilă trebuie să-şi scrie singură hârtiuţele

Primele probleme serioase pentru Viorica Dăncilă, după ce a fost aleasă oficial în funcţia de preşedinte al partidului social-democrat. Dăncilă a aflat stupefiată că printre noile sale atribuţii este redactarea foilor cu discursuri. “Mă gândesc că am făcut o greşeală. Poate că trebuia să rămân într-o funcţie onorifică şi să deleg anumite funcţii. De exemplu, eu mă pricep să citesc, de scris ar trebui să scrie altcineva”, a spus Dăncilă.

Până va fi găsită o altă persoană care să-i scrie pe hârtiuţe ce trebuie să spună prin diverse locuri, Dăncilă ne roagă să avem răbdare: “Urmează o perioadă de tranziţie, în care o să citesc mai mult reţete de pe internet, pasaje luate cu copy-paste din Wikipedia şi chestii făinuţe ce-am mai mai primit şi eu pe grupurile de Whatsapp cu pisici”, spune Dăncilă.

Dăncilă spune că din fericire persoana care îi deschide uşa la Guvern a rămas în funcţie, că altfel ea nu era în stare să ajungă la muncă: “Va fi o perioadă de ajustare şi mă bucur că am sprijinul colegilor mei din Guvern, care râd mereu când mă văd, la fel cum fac toţi românii, pentru că mă adoră. Mă emoţionează solidaritatea lor”, a mai spus premierul României.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
1 iulie 2019 13:07
Citește mai mult despre: Dancila

Alte articole

Vezi mai mult