Vasile Blaga și-a dat demisia din funcția de co-președinte al PNL după ce DNA a început urmărirea împotriva lui pentru o șpagă de 700.000 de euro. În acest fel, fiind un penal, va putea ocupa funcția de co-președinte al PSD, unde este singur pe post condamnatul Liviu Dragnea. 

dragnea blaga.jpg

„Vasile Blaga, fiind un președinte, nu putea primi o funcție mai mică în partid, cum ar fi cea de vice-hoț, sau secretar general penal. De aceea, pentru că are experiență, va fi co-președinte”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD. 

Cu toate acestea, prezența lui Blaga în PSD ar putea fi o problemă pentru Liviu Dragnea. Conform statutul partidului, dacă Blaga este condamnat definitiv, și pedeapsa sa este peste cea primită de Dragnea, atunci el va prelua conducerea exclusivă a PSD. „Riscul este minim, dl. Dragnea este un bandit cu experiență și tenacitate, sigur va mai fi prins cu încă ceva până este condamnat Blaga”, a insinuat o sursă din PSD. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 28.09.2016 16:37 Politic

National Cinematografic