Pentru că acum premierul e femeie, reprezentanţii UDMR nu mai stau capră, ci în genunchi

Schimbare de paradigmă în comunicarea politică la nivel înalt. Cunoscutul partid-slugă, UDMR, a trebuit să modifice abordarea când a negociat posturi cu noul prim ministru. Dacă până acum stăteau capră pentru câteva funcții, de data aceasta au stat în genunchi, cu capul sub fusta doamnei Dăncilă.

„Vechea poziție de negociere era avantajoasă, că puteai în același timp să asculți ce-ți propune premierul, din spate, și să și semnezi protocolul de colaborare. Era eficient. Acum este puțin mai dificil, că trebuie să ținem și mâinile împreunate în semn de rugăciune”, a explicat un lider UDMR chiar după ce a ieșit de la o ședință de milogeală de la Guvern.

Specialiștii spun că acum ungurii au posibilitatea să-și pună în practică gluma aia pe care o tot spuneau pe la birtul parlamentului, cum că sunt buni la pat că sunt bilingvi. „Urmăriți cu atenție freza primului ministru, dacă iar se umflă coafura de parcă ar fi fost conectată la aparatul Van der Graaf, atunci sigur a negociat la sânge șeful de la UDMR”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
23 ianuarie 2018 18:01

Alte articole

Vezi mai mult