Pentru că anul ăsta nu a nins suficient, România va importa feerie din Ungaria

Neglijență crasă a autorităților române care, ca în fiecare an, au fost prinse nepregătite pentru sezonul de iarnă. Mai mult, pentru că a nu a nins suficient, țara noastră va trebui să importe feerie din Ungaria, astfel încât de sărbători totul să arate feeric, cum se cuvine.

„Am fost zilele acestea la munte, e frumos, nu zic nu, dar nu e feeric. Pare, nu știu cum să zic, normal. Parcă e ca în București, trist și gri”, a declarat un bucureștean revoltat că nivelul de feerie din România nu este la nivelul așteptat. „Ne tot comparăm cu alte țări din Europa, am intrat degeaba acolo, nu avem nici 10% din feeria de la Viena sau Paris”, a comentat un alt român.

Autoritățile vor apela la fonduri din rezerva de urgență a statului pentru a importa feerie din Ungaria, de la Budapesta. „Este o feerie specială, de pe Dunăre, foarte frumoasă. Sunt convins că firma domnului Sebastian Ghiță va aduce tot ce-i mai bun în domeniu, nu degeaba l-am plătit de 5 ori peste prețul pieței”, a declarat un reprezentant al Guvernului.

Scris de Eftimie
22 decembrie 2014 18:12

Alte articole

Vezi mai mult