Pentru că apare atât de des la TV, românii cred că Băsescu este în continuare președintele țării

După mai bine de 6 luni în care românii n-au avut nici cea mai vagă idee cine este președintele țării, pare că avem în sfârșit și noi un președinte: din păcate, tot Traian Băsescu. Cam asta reiese din aparițiile TV din ultimele zile, când Băsescu a dat nenumărate interviuri în care a vorbit despre ceea ce trebuie să vorbească un președinte: criza refugiaților, anchetele DNA sau situația premierului penal Victor Ponta.

Astfel, la ultimul sondaj la care au fost întrebați ”Cine credeți că este președintele țării?”, 74% dintre români au răspuns Traian Băsescu, în timp ce restul de 26% sunt convinși că în Palatul Cotroceni nu locuiește absolut nimeni și că România n-are un președinte la momentul actual.

Desigur, în sondaj nu au fost incluși românii din Teleorman și din alte sate înapoiate din țară, în special din Moldova, unde lumea crede că președinte al țării este în continuare fie Ion Iliescu, fie Nicolae Ceaușescu. ”Astfel de persoane se califică doar pentru sondaje menite să măsoare eșantioanele de prostie”, au explicat autorii sondajului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 octombrie 2015 14:59
Citește mai mult despre: Basescu Cotroceni presedinte sondaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult