Lucrările din zona Arcului de Triumf au constrâns Primăria Capitalei să caute din nou un amplasament potrivit pentru parada militară de 1 Decembrie! După ce anul trecut defilarea a avut loc, fără prea mare succes, în Piaţa Constituţiei, autorităţile promit că vor încerca o abordare nouă.

gangparada1decembriemilitari.jpg
Surse oficiale au transmis că parada militară va avea loc într-un gang din cartierul Militari, zona Lujerului, unde stă de obicei o doamnă în vârstă şi vinde usturoi la funie.

"Traseul paradei va fi mult simplificat faţă de anii trecuţi: ea va începe în faţa blocului şi se va termina în spatele blocului", a declarat col. prof. dr. ing. Decebal Popescu, purtătorul de cuvânt al Statului Major. "E ca un Arc de Triumf mai lung, iar avantajul e că în gang nu plouă."

Despre programul defilării nu se ştiu încă prea multe, dar aceasta va fi probabil deschisă de cele mai înguste tancuri şi TAB-uri din dotarea Armatei, iar mai departe vedem ce se întâmplă, au adăugat reprezentanţii forţelor terestre.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 27.11.2015 12:54 Politic

National Cinematografic