Pentru că are mână bună la arestați, Antena3 e rugată să țină un pic și cu Băse, poate scăpăm de el

Având în vedere rezultatele din ultima vreme, când orice politician susținut de Antena 3 ajunge la pușcărie ani grei, mai mulți reprezentanți ai societății civile au cerut postului din Băneasa să își ia rolul în serios și să susțină și cauza fostului președinte Traian Băsescu, poate primește și el vreo câțiva ani.

„Au urlat ani de zile că Voiculescu e nevinovat, a primit Varanul 10 ani, cât nu spera nimeni. Acum îl susțin pe Ponta, bucurie, este primul premier post-decembrist care este anchetat penal. Nu scapă nimeni de emisiunile alea”, a declarat Decebal Popescu, președintele fundației „La Pușcărie”.

S-a estimat că o laudă de la Ciuvică înseamnă minim 6 luni spor de pedeapsă, dar dacă își dezlănțuie Mihai Gâdea limba și-i zice „Domnule Comandant” – pentru că Băsescu a fost și comandant pe vapor – ia cel puțin 5 ani cu executare.

Traian Băsescu este un fost președinte de stat român, fost coleg de partid (FSN) cu Ion Iliescu, alt președinte care ar putea fi lăudat de Antena 3. „Dacă se apucă să-i laude pe ăștia doi nu mai avem prea multe de făcut, doar să-i punem în legătură cu domnul avocat Mateuț, să fim siguri că nu scapă”, a mai spus Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
8 iunie 2015 17:06

Alte articole

Vezi mai mult