Pentru ca bucureştenii să se poată bucura de un Halloween perfect, Oprescu taie curentul

Primarul Sorin Oprescu le promite bucureştenilor condiţii ideale de Halloween, pregătirile fiind pe ultima sută de metri pentru a le oferi cetăţenilor o splendidă noapte de oroare urbană.

„Am bătut palma cu ENEL, vom tăia curentul în toate cartierele. Contez pe promptitudinea lor. Va fi o beznă deplină, nu se va vedea decât licărul ochilor maidanezilor turbaţi”, declară Sorin Oprescu frecându-şi mâinile de încântare.

Bucureştenii care vor să petreacă un Halloween de neuitat nu trebuie să meargă nicăieri, putând rămâne pur şi simplu în oraş, unde grotescul, spaima şi teroarea sunt omniprezente, graţie primarului general.

„Le garantez bucureştenilor care vor dori să iasă în oraş că vor tremura de groază. Avem câini pe post de vârcolaci, gropi şi şantiere pe post de hrube şi evident mai sunt şi jandarmii, care în noaptea asta vor fi mascaţi şi vor tortura orice bucureştean care se va aventura pe străzi”, spune primarul general.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Ionut
31 octombrie 2013 09:10

Alte articole

Vezi mai mult