Pentru că Clotilde n-are doctorat, Emilia Șercan a acuzat-o că are ștrampii rupți

O nouă acuzație la adresa primarului sectorului 1, Clotilde Armand. Pe filieră a intrat și anchetatoarea politicienilor, Emilia Șercan, cea care a descoperit mii de oameni cu doctorat plagiat și care acum s-a confruntat cu o problemă inedită: Clotilde nu are doctorat în nimic.

Lipsa doctoratului o face extrem de suspectă pe franțuzoaica ce a stârnit atât de multe controverse în ultima vreme. Ce urmărește, care e scopul ei la primărie și, nu cumva are un doctorat secret ascuns de masonerie? În lipsă de dovezi clare, Emilia Șercan a mers pe fapte evidente, și a scris un articol lung în PressOne în care arată cum primarul sectorului 1 umblă cu ștrampi rupți pe stradă.

„S-a văzut clar când a ieșit dintr-un șantier din zona Banu Manta, avea un fir dus la ștrampi, dar dus rău. Păi cum să ieși așa, cucoană, în public, te vede lumea, te văd alegătorii”, a scris Emilia Șercan. „Gata, m-au prins, era clar că sunt cu ochii pe mine. Cel mai probabil ștrampul mi s-a rupt de la pioneza pe care mi-a lăsat-o pe scaun primarul Tudorache-Diamante. Pesediștii cred că scapă așa ușor de mine? Nu! Mai am o pereche de ștrampi”, a explicat Clotilde Armand.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

10 noiembrie 2022 13:12
Citește mai mult despre: Clotilde Armand emilia sercan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult