Limba română este una vie și de câteva zile se laudă cu o nouă expresie, hârtie digienică. Ea este rodul relației nefirești care există între postul Digi TV și Gabi Firea. ”Firea dă banii bucureștenilor pentru reclamă, cei de la Digi îi acceptă bucuroși și o promovează pe unde apucă. Efectiv îți vine să te ștergi la cur cu Digi TV, deci de aici și expresia hârtie digienică”, a explicat reputatul lingvist Decebal Popescu.

gabi_firea_digi_tv.jpg Așa cum era de așteptat, numele importante de la Digi apară relația nefirească a postului cu Gabi Firea. ”Până acum, doamna Firea a dat reclamă de milioane de euro la Digi TV, așa că e întru-totul deontologic s-o invităm în emisiuni și să-i promovăm imaginea. Pentru că bani”, a explicat Costel Prelipceanu, unul din principalii moderatori de la Digi TV.

Cei de la Digi TV merg chiar mai departe și susțin că prezentarea într-o lumină favorabilă a lui Gabi Firea este un demers cât se poate de onest. ”Uitați-vă cât de lejer e traficul în București, și totul datorită doamnei Firea”, insistă Costel Prelipceanu. ”Mărețele realizări ale domniei sale există, doar că probabil bucureștenii nu le văd, că stau închiși în case. Așa că e de datoria noastră s-o lăudăm pe doamna Firea, să afle toți românii ce bun primar este.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 13.04.2020 13:10 Politic

National Cinematografic