"Ai lui Dragnea din Teleorman" şi-au dat seama că au întrecut măsura şi fac un pas înapoi! Pe lângă mitingul pentru susţinerea premierului ca nu cumva PSD-ul să îşi dea jos premierul din nou, Liviu Dragnea a anunţat aseară câteva mutări surpriză, menite să îmbunătăţească imaginea partidului în ochii plătitorilor de taxe.

pilonpensiicumintenia.jpg

"Nu mai şutim Pilonul II de pensii, că încep fraierii ăştia să cârâie, sunt geană pe noi de zici că au să mai apuce pensia, nu alta! Găsim noi o metodă mai fină să cârpim bugetul. Ceva cu priză la hipsteri", a declarat Dragnea, în aplauzele câtorva membri de partid care nu ştiu ce este un pilon şi la ce foloseşte.

Aparent fără nicio legătură, liderul PSD a anunţat că Guvernul intenţionează din nou să răscumpere "Cuminţenia Pământului", doar că de data asta va costa de câteva sute de ori mai mult, pentru că 'sunt alte vremuri'.

"Acelaşi număr de telefon, puneţi mâna şi donaţi, ştiţi voi, Brâncuşi e al tău, blabla, vreo trei miliarde de euro la băiatu, vă rog io, hai, să fie bine", a explicat Dragnea.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 29.05.2018 09:13 Politic

National Cinematografic