Dis de dimineață cei mai deștepți dintre jandarmi, respectiv caii și câinii au participat la o ședință operativă unde li s-au oferit cubulețe de zahăr, morcovi, cărniță la conservă și planul de acțiune pe această zi. Întrucât e vorba de o operațiune complexă, s-a considerat că este nevoie să se discute mai întâi cu superiorii și abia apoi cu ăia mai bătuți în cap.

cal-jandarmerie.jpg

„Am informat caii să nu răspundă la provocări, să nu necheze foarte puternic și, dacă se poate, să nu se cace pe trotuar că e primar doamna Firea, și la cât de gospodară e rămâne balega acolo vreo doi ani, până la alegeri. Totodată, dacă fraierul de deasupra e agitat, să-l arunce în parcul de lângă Antipa”, a declarat șeful Jandarmeriei București București, col. Isaac Robu.

Jandarmeria este într-o poziție dificilă în această perioadă, pe de o parte trebuie să asigure ordinea și liniștea publică, pe de altă parte n-ar vrea să transforme uniforma dintr-un simbol al siguranței într-o țintă că, în realitate, ei sunt destul de puțini și oamenii supărați pe guvernul ăsta de hoți mult mai mulți, vreo câteva milioane, și nu pot fi siguri că scapă dacă se rupe cumva echilibrul ăsta fragil.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 10.08.2018 15:52 Politic

National Cinematografic